Om Vitec Unikum

Unikum har, efter över 40 år i branschen, utvecklats till att vara marknadsledande inom sitt segment– mindre och medelstora företag. Kundbasen omfattar idag totalt närmare 6 500 företag.

Unikum står på en stabil ekonomisk plattform och har tillgång till mängder av värdefull branschkunskap från många olika verksamheter. Härifrån kommer Pyramidsystemet att fortsätta utvecklas och underhållas under många år framöver.

Om Vitec

Sedan januari 2021 ingår Unikum i Vitec Software Group (publ). Vitec är ledande inom Vertical Market Software i Norden och utvecklar och levererar verksamhetskritiska programvaror till såväl privat som offentlig verksamhet, inom en mängd olika nischer. Programvarorna finns i hjärtat av verksamheter som apotek, bilverkstäder, fastigheter, undervisning samt vård och omsorg.

Vitec förvärvar välskötta och etablerade programbolag för att utveckla och behålla dem i koncernen till fortsatt nytta för kunderna. Vitec bildades 1985 som ett avknoppningsbolag från Umeå universitet av forskarkollegorna Lars Stenlund och Olov Sandberg. I dag är Vitec noterat på Nasdaq Stockholm och medarbetarna finns i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Läs mer på www.vitecsoftware.com.

Vår personal

Personalen är Unikum. Det är personalen som utvecklar produkten och ger service. Team-känsla, personlig utveckling och enskilt ansvar driver företaget framåt. Unikum expanderar ständigt och i takt med behoven krävs nya kompetenta medarbetare, främst på supportsidan.

Våra kunder

Vi strävar efter långsiktiga och stabila kundrelationer. Du ska kunna känna dig uppriktigt nöjd med våra produkter och uppleva att vårt intresse för dig som kund är genuint och långsiktigt - varje kund är unik.

Kompetenta återförsäljare och konsulter samt en väl fungerande telefonsupport är basfunktioner som ger dig stöd, hjälp och trygghet. Arbetet ska vara av hög kvalitet och utföras med utpräglad servicekänsla.

Kontakta oss

Vitec Unikum Datasystem AB
Traktorvägen 14, 226 60 Lund
Tel: 046-280 20 00
Fax: 046-280 20 01
E-post: info.unikum@vitecsoftware.com

Våra öppettider
Vardagar: 8.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00 - 13.00

Övriga öppettider
Skärtorsdag, Valborgsmässoafton och dag före julafton (vardagar): 8.00 - 12.00
Midsommarafton, Julafton och Nyårsafton: Stängt