Om Unikum

Unikum har, efter över 30 år i branschen, utvecklats till att vara marknadsledande inom sitt segment– mindre och medelstora företag. Under de senaste tre åren har fler än 1000 företag valt Pyramid som sitt nya affärssystem. Kundbasen omfattar idag totalt närmare 7000 företag.

Unikum står på en stabil ekonomisk plattform och har tillgång till mängder av värdefull branschkunskap från många olika verksamheter. Härifrån kommer Pyramidsystemet att fortsätta utvecklas och underhållas under många år framöver.

Vår personal

Personalen är Unikum. Det är personalen som utvecklar produkten och ger service. Team-känsla, personlig utveckling och enskilt ansvar driver företaget framåt. Unikum expanderar ständigt och i takt med behoven krävs nya kompetenta medarbetare, främst på supportsidan.

Våra kunder

Vi strävar efter långsiktiga och stabila kundrelationer. Du ska kunna känna dig uppriktigt nöjd med våra produkter och uppleva att vårt intresse för dig som kund är genuint och långsiktigt - varje kund är unik.

Kompetenta återförsäljare och konsulter samt en väl fungerande telefonsupport är basfunktioner som ger dig stöd, hjälp och trygghet. Arbetet ska vara av hög kvalitet och utföras med utpräglad servicekänsla.

Kontakta oss

Unikum datasystem ab
Traktorvägen 14, 226 60 Lund
Tel: 046-280 20 00
Fax: 046-280 20 01
E-post: info@unikum.se

Våra öppettider
Vardagar: 8.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00 - 13.00

Övriga öppettider
Skärtorsdag, Valborgsmässoafton och dag före julafton (vardagar): 8.00 - 12.00
Midsommarafton, Julafton och Nyårsafton: Stängt