Glassiga affärer med Pyramid!

Nimatopaal i Dala-Järna AB är beläget i Dala-Järna, Västerdalarna och grundades 1965. Företaget har 14 anställda och omsätter c:a 80 mkr/år.

Branschtillhörighet
  • Handelsföretag
  • Tillverkande företag

Mora Datorer AB är Pyramidåterförsäljare åt Nimatopaal i Dala-Järna AB. Besök Mora Datorer AB på moradatorer.se.

Nimatopaal i Dala-Järna AB

Vi sökte länge efter ett affärssystem som skulle kunna effektivisera vårt arbete och var lätt att navigera i, hade en mångsidighet och allt detta fann vi i Pyramid. Det ger oss verktyg att hantera en stressig säsong då vi har många bollar i luften och vi behöver finna korrekt information om våra kunder, orderläggning och inköpsinformation på kort tid – vilket vi alla på kontoret är rörande överens om att stämmer. Pyramid ger varje användare även möjligheten att anpassa det enligt egna villkor. För vår försäljningsgrupp kommer CRM-systemet in som ett fantastiskt säljstöd och organisations redskap, vi kommer även bygga på med modulen Mobile Office främst för våra utesäljare. Pyramid hjälper oss att ge våra kunder bästa möjliga service! Vi har även en hel del specialanpaasningar i form av: - Anpassningar för att använda Pyramid på truckdatorer med In- och Utleveranser med specialbatchar - Automatiskt skapade Fraktdokument via Tyringekonsult och feedback tillbaka i Pyramid om Spårbarhet (Fraktsedel + sökväg till gods) - Tulldokument via XML m.m. Vi har ett produktkoncept - Nic – For Your Ice Only, som består av alla slags tillbehör för glassen, glassbarens medarbetare och för våra återförsäljare. Hög kvalité och brett sortiment har gjort oss till störst i Norden på glasstillbehör. Nu spänner vi bågen ännu hårdare och etablerar oss på nya marknader i Europa. Vi som står bakom Nic arbetar hela tiden för att tolka de senaste trenderna och utveckla nya attraktiva produkter. Med passion och personlighet i fokus, förstås. Det gör vi bland annat genom att medverka i alla stora mässor i Europa.

Företagsfakta

Nimatopaal i Dala-Järna AB är beläget i Dala-Järna, Västerdalarna och grundades 1965. Företaget har 14 anställda och omsätter c:a 80 mkr/år.

Branschtillhörighet
  • Handelsföretag
  • Tillverkande företag

Pyramidåterförsäljare

Mora Datorer AB är Pyramidåterförsäljare åt Nimatopaal i Dala-Järna AB.
Besök Mora Datorer AB på moradatorer.se.

Referenser i samma bransch