Med Pyramid får vi ett komplett systemstöd!
Mikael Sandberg , VD

June Emballage AB med hemvist på Torsviks industriområde i Jönköping är specialister på snabba leveranser av skräddarsydda emballage. Företaget har 14 anställda och omsätter 30 MSEK/år.

Branschtillhörighet
  • Tillverkande företag

INVID Jönköping AB är Pyramidåterförsäljare åt June Emballage AB. Besök INVID Jönköping AB på invid.se/sv/tjanster/smarta-processer/affarssystem-pyramid-business-studio/pyramid-business-studio/.

June Emballage AB

June Emballage AB har valt Invid Affärssystem som partner för implementation av affärssystemet ”Pyramid Business Studio”, inom produktion, order-lager, fakturering, CRM och redovisning. June Emballage tillverkar produktanpassade transportförpackningar i wellpapp, helt utan formatbegränsningar, i små och medelstora serier med eller utan tryck till alla typer av företag. Snabbhet, pålitlighet och flexibilitet är nyckelord som gör grunden för vår verksamhet.

Tack vare en modern maskinpark och en kunnig personal kan vi leverera allt inom 16 arbetstimmar. Pålitligheten bottnar i vårt moderna arbetssätt och med en kunnig personal. Vi står för vad vi säger och håller vad vi lovar. Det skapar nöjda kunder säger VD Mikael Sandberg. För att vi ska kunna leva upp till våra högt ställda krav och våra kunders förväntningar är en förutsättning att vi har bra systemstöd och en nära relation till våra leverantörer.

Vi använder oss av Pyramid Business Studio som affärssystem inom alla områden i företaget. Med Pyramid får vi ett komplett systemstöd med tillgång till fler än 40 moduler som mycket väl uppfyller våra krav i produktionen, försäljningsavdelningen och för vår redovisning. Tillsammans med INVID´s kunniga konsulter har vi skapat ett mycket bra systemstöd som kan växa med vår verksamhet under lång tid framöver. Vi har fått en snabbhet i produktionen och god kontroll över vår verksamhet. Att vi dessutom under tiden byggt upp en relation där vi trivs bra tillsammans är en bonus.

Företagsfakta

June Emballage AB med hemvist på Torsviks industriområde i Jönköping är specialister på snabba leveranser av skräddarsydda emballage. Företaget har 14 anställda och omsätter 30 MSEK/år.

Branschtillhörighet
  • Tillverkande företag

Pyramidåterförsäljare

INVID Jönköping AB är Pyramidåterförsäljare åt June Emballage AB.
Besök INVID Jönköping AB på invid.se/sv/tjanster/smarta-processer/affarssystem-pyramid-business-studio/pyramid-business-studio/.

Referenser i samma bransch