Pyramid ger oss det papperslösa kontoret
Carina Tedenby , Ekonomiansvarig

APM August Pettersson AB har mer än 30 års erfarenhet av att leverera till bilindustrin och är väl förtrogen med höga krav på noggrannhet och kvalitet. Företaget finns i Värnamo, har 18 anställda och omsätter ca 23 mkr.

Branschtillhörighet
  • Tillverkande företag

INVID Jönköping AB är Pyramidåterförsäljare åt APM August Pettersson AB. Besök INVID Jönköping AB på invid.se/sv/tjanster/smarta-processer/affarssystem-pyramid-business-studio/pyramid-business-studio/.

APM August Pettersson AB

Idag använder alla på företaget Pyramid. De viktigaste modulerna är projekt, säljstöd och tidrapportering. Använder ofta projektgrupp på sina projekt för att enkelt kunna följa upp både kostnader och intäkter totalt.

APM investerade i Pyramid för 10 år sedan, då på rekommendation ifrån revisorn. Arkivering av dokument har flyttats, signerade arbetsorders och packsedlar scannas in och sparas in under respektive projekt via aktiviteter. Detta gör att all information gällande ett projekt hittas direkt via pyramid istället för att behöva leta i pärmar eller i arkivet.

När investering i tidrapporteringsmodulen gjordes försvann dubbelarbetet med inrapportering i excel-ark som sedan stansades detta in av ekonomiavdelningen i pyramid. Idag rapporteras både maskintid och persontid av respektive person som har utfört arbetet direkt i pyramid via rutin 3515. Vi stämplar också komma/gå i rutin 3510.

Senaste investeringen är i E-faktura leverantör.
- Nu får vi bättre och noggrannare kontroll av inköpen då alla attesterar sina egna inköp direkt via Pyramid. Inga fakturor kommer bort och det blir bättre kontroll av artikelpriser. Några av de bra egenskaperna med Pyramid är den goda översikten, lättillgängligheten för alla genom upplägget med ikoner på Pyramidskrivbordet, de bra sökmöjligheterna. Alla studios med tillhörande tickers gör att man enkelt kan ta fram statistik och snygga diagram.

APM utvecklar, konstruerar och tillverkar kontrollfixturer, verktyg för prototyper och kortserietillverkning samt modeller och prototyper till verkstadsindustrin.

Företagsfakta

APM August Pettersson AB har mer än 30 års erfarenhet av att leverera till bilindustrin och är väl förtrogen med höga krav på noggrannhet och kvalitet. Företaget finns i Värnamo, har 18 anställda och omsätter ca 23 mkr.

Branschtillhörighet
  • Tillverkande företag

Pyramidåterförsäljare

INVID Jönköping AB är Pyramidåterförsäljare åt APM August Pettersson AB.
Besök INVID Jönköping AB på invid.se/sv/tjanster/smarta-processer/affarssystem-pyramid-business-studio/pyramid-business-studio/.

Referenser i samma bransch