Phone Edition

Phone Edition

Hela företaget i mobilen

Idag blir det allt viktigare att kunna vara mobil och samtidigt ha tillgång till adekvat affärsinformation oavsett var du befinner dig. Med Phone Edition kan du som Pyramidanvändare direkt få tillgång till din affärsinformation och ett stort antal funktioner som finns i Pyramid Business Studio.

Som alla mobila applikationer är Phone Edition helt plattformsoberoende och går med lätthet att köra i vilken smartphone eller surfplatta som helst.
I vanlig ordning vad gäller Pyramid, så har vi haft speciellt fokus på användarvänligheten och den intuitiva funktionaliteten.

Flexibelt gränssnitt
Det är enkelt att anpassa Phone Edition för varje enskild användare i systemet och på så sätt erbjuda precis tillräcklig information som ska vara nåbar mobilt för varje användarkonto.

Skriv tid och rapportera direkt ute på plats
Med arbetsorder och tidrapportering görs tidsskrivning och avrapportering oerhört enkelt direkt mot affärssystemet.
Med kameran i mobilen kan dokumentation direkt kopplas till projekt och uppdrag.

Påminnelser direkt i mobilen
Med ”pushnotifikationer” fås påminnelser direkt i mobilen när order kommit in, gruppmöte bokas eller aktiviteter har registrerats osv. På det här viset har alla inblandade medarbetare direkt tillgång till den senaste uppdaterade informationen.

Phone Edition – för vem?
Alla som har behov av att ha tillgång till affärsinformation ute på annan plats kan ha stor nytta av Phone Edition. Såväl säljare/konsulter som ex vis servicetekniker kan direkt rapportera in till Pyramid.

Här kan du hämta Apparna
Phone Edition 4 är en webbapplikation, vars syfte är att användas på smartphones och surfplattor. Appen Pyramid Phone finns till Android och iOS (iPhone/iPad). I appens inställningar anges URL, användarnamn och lösenord.

 

Hämta på Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.unikum.pyramidphoneedition

Hämta på iTunes App Store: https://itunes.apple.com/se/app/phone-edition-4/id1161653537?ls=1&mt=8

Alla moduler