Pyramid Affärssystem

Med bred funktionalitet kan Pyramid växa tillsammans med din verksamhet. Där du tidigare kanske haft olika system för olika funktioner får du en integrerad helhet i Pyramid. Tänk framåt i tiden, inte bara vad som behövs kortsiktigt.

Grafisk produktbild som visar en laptop. På skärmen syns affärssystemet Pyramid Business Studio.
Grafisk illustration som beskriver ett flöde från affärssystemet Pyramid Business Studio. I flödet kan man läsa: Order, projekt och tillverkning; Inköp; Sökning och analys; Redovisning; Fakturering och betalning och slutligen Rapport och leverans.

Full kontroll i alla lägen

Pyramid är ett komplett affärsystem som innehåller allt från redovisning och logistik till CRM och e-handel, utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål.

Frisående moduler sammanfogas till ett system med hög kompetens, för både mindre och medelstora företag. Med en välutvecklad funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt, möter affärssystemet Pyramid den nya tidens behov inom ekonomi, information och verksamhets- och beslutstöd.

För mer information om Pyramid kontakta någon av våra återförsäljare eller läs någon av referenserna.

Pyramid anpassar sig efter dina behov

Pyramid Business Studio är lätt att förstå och enkelt att arbeta med. Dina medarbetare kan göra egna personliga inställningar efter behov och uppgift. Bra design är funktionell, snygg och lätt att förstå. Denna tanke genomsyrar allt vårt utvecklingsarbete.

Pyramids Centraler ger dig genvägar till de rutiner du behöver. Lättanvänt och enkelt! Via exempelvis Kundcentralen kan du snabbt ändra kunduppgifter, beräkna prisuppgifter eller budget, registrera order och utleverera, koppla till inköp, se fakturor och mycket mera.

Med våra smarta sök- och informationsrutiner skapar du själv egna vyer för de poster och den information du vill se. I Infostudion får du snygga sammanställningar coh diagram. Du kan enkelt bearbeta informationen vidare på olika sätt.

Fotografi från en lagerlokal. I bilden syns en man i skjorta. Han håller i en surfplatta som visar affärssystemet Pyramid Business Studio.
Grafisk produktbild som visar affärssystemet Pyramid Business Studio i flera olika enheter. På bilden syns en stationär datorskärm, en laptop, två surfplattor och en mobiltelefon. På skärmarna visas olika moduler och dialoger.

Pyramids moduler

Mängden branscher som stöds gör att ditt företag enkelt kan växa genom att köpa till en ny modul inom önskat område.

Du köper det du behöver, på de plattformar du behöver, till det antal användare som du behöver.

Se basmoduler Se moduler

Pyramid på webben

Du kan köra Pyramid i Windows eller i din webbläsare. Pyramids moderna gränssnitt och höga funktionalitet finns även i de rutiner som finns tillgängliga på webben.

Dina inställningar och eventuella kundanpassningar fungerar på samma sätt i bägge miljöerna. Det behövs ingen klient eller andra program installerad för att kunna köra - allt som behövs är en webbläsare och en internetuppkoppling, sedan surfar du bara in på den webbserver där Pyramiden finns!

Pyramid i molnet

Pyramid som en molntjänst har många fördelar. Skalbarheten gör att det är enkelt att lägga till moduler och användare utan att behöva göra stora investeringar.

Flexibiliteten och smidigheten gör det enkelt att hela tiden anpassa Pyramid till din verksamhet. Med en molnlösning får man kraftfulla funktioner till en låg månadskostnad.

Få kompetent stöd via våra Pyramid Partners

Lokal kompetens i form av våra återförsäljare, Pyramid Partners, finns fördelad över hela landet.

De har erfarenhet inom olika branscher och kan ge dig tips och idéer om hur ditt företags behov kan tillgodoses på ett helt nytt sätt i Pyramid. Tillsammans kan ni fokusera på de unika detaljer och krav på nytt system som finns i din verksamhet, samt vad ditt företag vill uppnå med ett byte från en ett annat system. De hjälper dig med installation samt utbildning av företagets medarbetare.

Har du ett lite mindre företag finns det möjligeht at köpa ett paket med en standardlösning. Med vårt supportavtal får du ett gott stöd vid behov.

Kontakta återförsäljare

Fotografi som föreställer en man och en kvinna. Kvinnan som står närmst i bild har en randig blus och bär glasögon. Mannen som syns i bakgrunden har vit skjorta och slips.