Vitec Unikum deltar på Forum Affärssystem 2023

Tre personer som står och minglar på ett event

Vitec Unikum kommer att delta i årets upplaga av Forum Affärssystem, en av Sveriges mest framstående konferenser och utställningar inom affärssystem. Evenemanget, som äger rum den 16 maj på Sheraton Hotell i Stockholm, samlar de ledande leverantörerna och erbjuder möjligheten för besökare att ta del av spännande presentationer och föreläsningar om olika system.

Som en av Sveriges leverantörer inom affärssystem ser Vitec Unikum fram emot att kunna möta kunder och kollegor på plats under evenemanget. Med stöd av oberoende rådgivare och utställare kommer vi att visa upp vårt affärssystem Pyramid Business Studio och erbjuda besökarna en möjlighet att lära sig mer om våra lösningar.

"Vi ser verkligen fram emot att delta i Forum Affärssystem och att få möjlighet att träffa både nya och gamla kunder. Evenemanget är ett utmärkt tillfälle att visa upp vårt affärssystem och förklara hur våra lösningar kan hjälpa företag att effektivisera sina verksamheter", säger en representant från Vitec Unikum.

Besökare som är intresserade av att träffa oss och lära sig mer om vårt affärssystem är välkomna att besöka vår monter under evenemanget.

 

Läs mer och registrera din anmälan här

 

Information

Publicerad 4 maj 2023
Uppdaterad 11 maj 2023

Fler nyheter