Vitec Unikum anordnar återförsäljarkonferens med fokus på den nya SaaS-lösningen

Deltagare på återförsäljarkonferens sitter på första raden och lyssnar på talaren

Nyligen höll vi vår årliga återförsäljarkonferens, även detta år i Lund. Konferensen var ett tillfälle för oss att möta och samverka med våra partners som finns runt om i landet. Under tre intensiva dagar delades kunskaper, insikter och många spännande diskussioner om hur affärssystemet kan utvecklas ytterligare för att möta kundernas behov. Ett huvudfokus under konferensen var den kommande SaaS-lösningen som kommer bli ett tekniskt paradigmskifte för affärssystemet och ta det in i framtiden.

Konferens för affärssystem Pyramid Business Studio - En möjlighet att stärka partnerskap och forma framtiden

Även om vi har nära kontakt med våra partners, är det trevligt att få träffas personligen. Eftersom att vi sitter utspritt i hela landet sker kontakten många gånger digitalt. Samtidigt är det viktigt för oss att tänka på hållbarheten och minimera klimatavtrycket som uppstår vid resor, särskilt när det gäller längre resor. Därför blir det ett naturligt val att arrangera vår konferens inom Sverige.

Det finns flera skäl till att Vitec Unikum anordnar en återförsäljarkonferens för vårt affärssystem Pyramid Business Studio. För det första ger konferensen möjlighet för oss att träffa och interagera med våra partners, vilket är en viktig del av vår verksamhet. Dessa partners spelar en avgörande roll i att som specialister delge information och marknadsföra produkten genom sina verksamheter. Konferensen blir därmed ett värdefullt tillfälle för att stärka dessa relationer.

Dessutom ger konferensen oss möjlighet att presentera nya funktioner och tjänster för våra partners. Denna information kan sedan vidareförmedlas till våra kunder för att visa på förbättringar och uppdateringar som är relevanta för just deras verksamhet.

Konferensen ger oss möjlighet att diskutera framtidens möjligheter med våra återförsäljare, så att vi tillsammans kan utveckla och forma framtiden för affärssystemet. Detta säkerställer att produkten fortsätter att vara relevant och anpassad efter kundernas behov.

Lite kort och sammanfattat innehöll konferensen följande bitar:

  • Presentation av produktuppdateringar och nya funktioner som är relevanta för återförsäljarna och våra kunder.
  • Diskussion om nya trender och teknologier som påverkar affärssystemet och hur Vitec Unikum planerar att hantera dem.
  • En titt på den nya SaaS-lösningen och dess fördelar för kunderna.
  • Vi presenterade vårt arbete med fokusgrupperna som inriktar sig på specifika områden av affärssystemet, för att fördjupa oss i önskad funktionalitet och hur det kan optimeras.
  • Möjligheter för återförsäljare att nätverka och dela erfarenheter med varandra, för att stärka samarbetet och utbytet av kunskap.

Genom att inkludera dessa element i vår återförsäljarkonferens vill vi skapa en meningsfull och givande upplevelse för våra partners. I linje med vår gemensamma vision för framtiden ser vi en mycket positiv effekt utav att driva ett nära arbete. Vi ser styrkan i ett starkt samarbete med våra partners där våra olika kunskaper, erfarenheter infallsvinklar möts och ständigt berikar det fortsatta arbetet

Pyramid Partners 

Våra återförsäljare, Pyramid Partners, är högkvalificerade och erfarna inom installation och anpassning av affärssystemet Pyramid Business Studio. De har en djup förståelse för hur Pyramid fungerar och kan skräddarsy lösningar som passar dina specifika företagsbehov. De är också mycket dedikerade och lyhörda för kundernas önskemål, behov och strävar alltid efter att ge en positiv och professionell kundupplevelse. Med deras breda kunskap och expertis får du den bästa möjliga hjälpen för att optimera affärssystemet.

Se alla våra återförsäljare här

Information

Publicerad 2 maj 2023
Uppdaterad 11 maj 2023

Fler nyheter