DataTjej 2023 i Malmö

foto_generell_505939104.jpeg

Fredagen den 3 mars är det dags för DataTjej-konferens som i år kommer att äga rum på The Story Hotel i Malmö. Temat för i år är “Make way in the Tech Industry” för att illustrera de många olika vägarna in i Tech världen. Syfte med konferensen är att belysa och inspirera andra till att ta steget och hitta sin väg i framtidens IT-bransch.

Vitec Unikum sammanstrålar med initiativtagarna Vitec Software Group under denna mässdag. Tillsammans möter vi konferensdeltagare och IT-branchens framtid, i Vitecs monter. I vår monter finns bland annat Ylva Mendes som är systemutvecklare och Anna Ericsson som är programutvecklare på Vitec Unikum. Här får deltagarna möjlighet att träffa och prata om Vitec, våra programvarors roll i samhället och hur det är att jobba hos oss. Besökarna har också möjlighet att delta i en klurig kod-tävling.

För Vitec Unikums del är detta första gången vi deltar och det känns som en hedersam och viktig medverkan. Vi ser en arbetsmarknad som törstar efter kompetens inom IT och systemutveckling och ser detta som ett gemensamt arbete för en hållbar och långsiktig utveckling.

Om DataTjej

DataTjej har över 4000 medlemmar i Sverige. Målet med föreningen är att skapa ett nätverk mellan individer som identifierar sig som kvinna eller icke-binär i alla åldrar som pluggar, jobbar eller är intresserade av data/IT. DataTjej arbetar för att uppmuntra och underlätta kontakter främst mellan studenter och näringsliv, samt att öka gemenskapen DataTjejer emellan.

 

Plats: The Story Studio Hotel i Malmö

Datum: 2023-03-03

Läs mer om DataTjej-Konferensen här: DataTjej-Konferensen – Malmö 2023

 

Information

Publicerad 16 februari 2023
Uppdaterad 27 februari 2023

Fler nyheter