Forum 4 IT i Göteborg

foto_generell_375393229.jpeg

Den 15 november är det dags för Forum Affärssystem & HR 2022 - Sveriges ledande event inom Affärssystem och Löne- och HR-system. Konferensen är i Göteborg och vi är såklart på plats med Pyramid Business Studio.

Forum Affärssystem & HR

För 18:e året sedan 2004 genomförs konferensen och utställningen Forum Affärssystem & HR. Som tidigare år har de också samlat ledande leverantörerna till en gemensam konferens där du som besökare under en dag har möjlighet att besöka ett stort antal intressanta och spännande systempresentationer och föreläsningar.

Nyheter och trender

Under konferensen har du möjlighet att lyssna till ett flertal spännande och intressanta föreläsningar. Vi som är medverkande utställare och leverantörer presenterar nyheter och kommande utvecklingar.  Även analytiker från Forum Affärssystem & HR presenterar aktuella trender inom affärssystem och HR-system.

Under konferensen kommer även Skandinaviens ledande oberoende analys- och konsultfirma HerbertNathan & Co att presentera sina analyser av den svenska marknaden för affärssystem och HR-system.

Plats: Hotell Elite Park Avenue, Göteborg
Datum: den 15 november 2022

Läs mer och registrera anmälan

Information

Publicerad 29 september 2022
Uppdaterad 14 oktober 2022

Fler nyheter