Lediga tjänster

Pyramid Business Studio är ett av marknadens bredaste affärssystem för mindre och medelstora företag. Systemet innehåller allt från redovisning och logistik till BI och e-handel. Pyramid är moduluppbyggt och utvecklat för att passa inom många olika branscher som handel, retail, service, tillverkning, entreprenad och projekt. Idag använder mer än 5,000 företag Pyramid i sin dagliga verksamhet. Den stora kundbasen ger ett stabilt kassaflöde över tiden i såväl låg- som högkonjunktur. Unikum AB har utvecklat affärssystem sedan 1982 och har totalt 90 anställda.

Personuppgifter vid rekrytering
Unikum sparar/behandlar personuppgifter i samband med rekrytering så länge som de är nödvändiga för att genomföra rekryteringen. När rekryteringsprocessen är avslutad raderas alla inkommande ansökningshandlingar och dylikt som har tillkommit under rekryteringsprocessen senast efter 3 månader.

När du skickar en spontanansökan eller intresseanmälan till oss, som inte avser en viss tjänst eller ett pågående rekryteringsärende, men som vi bedömer kan bli intressant i framtiden, kan vi komma att spara din information för framtida rekryteringsbehov. Du kan när som helst begära att få del av sparad information eller att vi ska radera dina uppgifter, genom att kontakta oss per e-post personuppgifter@unikum.se.

 

 


Support

Vi söker nu fler medarbetare till vårt kompetenta och trevliga gäng på supporten!

Du har intresse för service, problemlösning och tycker det är roligt och motiverande att varje dag ha möjlighet att utvecklas och lära dig mer.  

Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning med inriktning företagsekonomi, redovisning, handel och administration. Har du studerat ekonomi, administration, bokföring och redovisning i kurser inom Komvux, eftergymnasialt eller via andra utbildningsanordnare är det också välkommet. Du bör ha erfarenhet av arbete med t ex order, lager, inköp, löpande bokföring, fakturor, in/utbetalning o.s.v. Du bör ha en grundförståelse för hur ett ekonomisystem och dess olika register fungerar. Extra plus är om du har erfarenhet av affärssystemet Pyramid. 

Utbildning

  • Gymnasial utbildning – Företagsekonomi, handel och administration (krav)

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att att ge support per telefon till både användare och återförsäljare av affärssystemet Pyramid Business Studio. Vi arbetar med rådgivning, felsökning/utredning, visst testarbete och dokumentation. I anställningen ingår gedigen utbildning på våra produkter och arbetssätt.

Skydd för den personliga integriteten
I samband med att du ansöker till denna tjänst, samtycker du till att Unikum Datasystem AB behandlar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslag. För mer information hänvisar vi till www.unikum.se/jobba-hos-oss

Ytterligare information

  • Ansök senast: 21 december 2018
  • Anställningsform: Tillsvidare
  • Omfattning: Heltid
  • Ort: Lund

Kontakt

Ange referens "Support".

Dela annons


Receptionist

Vi söker en medarbetare till vår reception!

I rollen som receptionist kommer du att dagligen möta våra kunder i telefon. Du kommer att ta emot supportärende och vidarebefordra dem till supporten genom placering i vårt kösystem. Du kommer att ta emot besök, ta hand om posten, koppla telefonsamtal till dina medarbetare och vara behjälpligt vid vanligt förekommande arbetsuppgifter i reception. Du kommer att ingå i ett team på 7 personer.

Vi söker dig som är ansvarstagande, strukturerad och har stor känsla för service. Du tycker om att ta egna initiativ och är en utåtriktad och hjälpsam person som har lätt att handskas med andra människor. Du har en god förmåga att prioritera och är van att hålla många bollar i luften.

Vi ser fram emot att du har en gymnasieutbildning. Du talar och skriver flytande svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Du har datorvana och har goda kunskaper i Office-paketet.

Vi tar emot ansökan via e-post. Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev. E-posta din ansökan till Elisabeth Dagsberg, rekrytering.adm@unikum.seMärk e-posten med  ”Receptionist”.

Skydd för den personliga integriteten
I samband med att du ansöker till denna tjänst, samtycker du till att Unikum datasystem AB behandlar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslag. För mer information hänvisar vi till www.unikum.se/jobba-hos-oss

Ytterligare information

  • Ansök senast: 7 december 2018
  • Anställningsform: Tillsvidare
  • Omfattning: Heltid
  • Ort: Lund

Kontakt

Ange referens "Receptionist".

Dela annons